Uşile de exterior sunt achizitii care se fac, de obicei, pe termen lung si ar trebui alese în aşa fel încât să se ţină cont de o serie de aspecte, precum: rezistenţa în timp, materialul si designul.

Uşile nu mai doar un rol funcţional, pentru separarea şi unirea spaţiilor, ci au şi un rol insemnat estetic.

Un important rol in alegerea unei astfel de usi il are calitatea si designul. Protectia termica, fonica, fiabilitatea in timp sunt beneficiile pe care vi le ofera un produs de calitatea. Pierderile termice cele mai insemnate ale unei incaperi se realizeaza prin usi si ferestre, alegand un produs cu o inalta calitate reduceti semnificativ aceste pierderi iar investitia intr-o usa cu o protectie termica ridicata se amortizeaza destul de rapid.

Rolul pe care il va avea usa in timp ne ofera factorii pe care trebuie sa-i luam in calcul in momentul in care alegem un anumit produs.

In momentul in care achiziţionam o uşa de intrare trebuie să avem în vedere aspecte funcţionale, precum: un sistem constructiv fiabil (rezistenta la intemperii, calitatea finisajului, calitatea  balamalelor, posibilitati viitoare de reglare pe mai multe directii), protectia termica şi fonica, nivelul de securitate, aspectul estetic (armonia cu tema arhitecturală a faţadei).

Mai jos va prezentam catalogul interactiv cu o mica parte din modelele de usi puse la dispozitie de catre societatea noastra