LINEA Optima® este un un sistem pentru fereastra cu o adancime a profilului de 82mm. Prin combinarea unei bune adancimi a profilului cu un design fin, Reinerplast a creat fereastra perfecta din punct de vedere energetic si vizual. Adancimea profilului si cele sapte camere de izolare garanteaza cea mai buna izolare si cel mai bun confort fonic.

Geamuri

O excelenta izolare termica multumita datorita geamurilor de pana la 52 mm

Garnitura

Garnitura mijlocie imbunatateste izolarea termica si acustica a geamului, geamul dovedind o protectie sporita impotriva fenomenelor mete extreme

Camere

Sistemul inovativ cu 7 camere, cu o adancime de 82 mm ofera o izolare termica eficienta

Usile asigura o protectie eficienta impotriva efractiei, consolidarea cu otel in forma dreptunghiulara formeaza un cadru stabil, inchis. Colturile usii sunt deasemenea bine consolidate prin sudura.

 

 

 

 

Izolatie

Coeficientul exclusiv de transfer termic permite atingerea standardelor europene pentru economisirea de energie, chiar si cu geamurile termopane de cost redus cu o camera.Izolatie fonica

Cu geamul termopan normal protectia impotriva zgomotului atinge o valoare excelenta la testare, iar cu geamurile speciale se ating valori semnificativ mai mari.
Geam termopan

Grosimea termopanului de pana la 36mm face posibila montarea celor mai moderne geamuri cu protectie termica si fonica.
Etansare

Rezultatele testelor de disponibilitate cu privire la permeabilitatea aerului si densitatea in situatia ploilor abundente, indeplinesc cele mai inalte cerinte.
Siguranta

Accesoriile montate in sistemul de profile si asamblate de armatura ofera un grad inalt de protectie antiefractie de baza. Fara nici o problema se ating si gradele de protectie antiefractie din clasele WK1, WK2 si WK3.
Viata

De inalta calitate si durabile, produsele PROFILINK se disting printr-o perioada de exploatare de lunga durata.